Crematie Rotterdam

Woont u in Rotterdam en wilt u graag alles rondom uw crematie Rotterdam geregeld hebben? Neem dan even contact op met Van Ballegooijen Uitvaartverzorging. Wij regelen uw crematie en alles wat er bij komt kijken, en geloof ons, dat is een hele hoop waar u zelf niet op zit te wachten. Aarzel niet en kom eens langs bij Ballegooijen om het een en ander te bespreken, voor het te laat is.

Zelf uw crematie Rotterdam plannen

U wilt natuurlijk een crematie Rotterdam op een manier die volledig bij uw eigen ideeën aansluit. Wij van Ballegooijen zorgen ervoor dit waargemaakt wordt, er wordt door onze ervaren medewerkers voor gezorgd dat deze dag er een zal zijn die niet gauw vergeten zal worden door uw vrienden, collega’s of familie. Een crematie in Rotterdam moet iets moois zijn, iets waar met veel respect tegenaan gekeken wordt.

Kies uw eigen urn voor uw crematie Rotterdam

U zult uiteraard ook voorkeuren hebben voor een bepaalde urn, of misschien wilt u wel iets anders doen met de as die van u overblijft. Veel mensen willen het bijvoorbeeld uit laten strooien over de zee, of geven het in een speciale urn aan hun kinderen. Mocht u zoiets willen, dan kunt u dat aangeven bij ons, wij zorgen ervoor dat het geregeld wordt. Kom gerust eens langs bij ons om over dit soort zaken te praten!

Crematie Rotterdam

Comments are closed.