Coolekinderkleertjes.nl; stoere, betaalbare kinderkleding

Coolekinderkleertjes.nl  brengt stoere kinder(merk)kleding binnen ieders bereik

Coolekinderkleertjes.nl biedt iedereen de mogelijkheid om zijn of haar kinderen stoere, hippe merkkleding te laten dragen. Geen belachelijke prijzen voor kinderkleding, maar een combinatie van kleding uit het voorgaande seizoen met kleding uit het lopende seizoen voor prijzen, die vriendelijk zijn voor je portemonnee. Coolekinderkleertjes.nl heeft een groot aanbod aan outlet-kleding, daarnaast kun je er ook terecht voor de nieuwe collecties van o.a. Stones and Bones, Logoshirt  en RockabillyKids.

In november 2011 heeft Yvette Houben de webwinkel coolekinderkleertjes.nl gelanceerd. Zij wilde graag iets voor zichzelf beginnen en heeft daarom van haar hobby, het spotten en kopen van stoere, hippe kleding voor haar eigen kinderen, haar werk gemaakt. Omdat de webshop zo’n succes blijkt te zijn, is besloten om de webshop dit jaar uit te breiden met nog meer leuke en bijzondere merken.

Yvette vertelt: ‘Vanaf het zomerseizoen van 2013 kun je bij Coolekinderkleertjes.nl ook terecht voor kinderkleding van de merken; Dutch Heroes, Rumbl en ZieZoo! Dutch Heroes is een nieuw samenwerkingsverband tussen De Kunstboer, Tata for Kids, Loeke Look en Mingface. Rumbl  is een nieuw Nederlands merk dat deze zomer met de eerste collectie komt. De collectie van Rumbl heeft  als belangrijkste kenmerken originaliteit, humor, intense kleuren en bovenal kwaliteit. ZieZoo is ook een Nederlands merk met hippe, stoere kleding voor echte meisjes met stijl. Naast stoere kinderkleding heeft Coolekinderkleertjes.nl ook een uitgebreid assortiment tassen, rugzakken, telefoonhoesjes en tablettasjes van o.a. De Kunstboer, Loeke Look en Karactermania.

Kortom, Coolekinderkleertjes.nl is helemaal klaar voor het nieuwe seizoen, laat de zomer maar komen!

Comments are closed.