Communicatie intern en extern

Communicatie is enorm belangrijk, helemaal voor bedrijven. Bedrijven communiceren intern, maar ook extern. Interne communicatie gebeurt vaak doormiddel van verschillende afdelingen. De werknemers worden ingedeeld in verschillende afdelingen en deze afdelingen hebben weer leidinggevende. Hierdoor blijft de communicatie binnen bedrijven persoonlijk en gestructureerd. De werknemers kunnen namelijk direct contact zoeken met hun leidinggevende.

De externe communicatie van bedrijven is tegenwoordig enorm uitgebreid. Bedrijven communiceren zelf door vele verschillende vormen van marketing en consumenten kunnen ook zeer gemakkelijk contact zoeken met bedrijven. Hierin spelen social media, chats op de website en email tegenwoordig ook een grote rol. Consumenten zijn steeds meer actief online en bedrijven doen hun best om hier goed op in te spelen. Ze lijken daarbij soms de telefoonservice te vergeten en dat is enorm jammer. De telefoonservice is namelijk minstens zo belangrijk. Uit onderzoek blijkt zelfs dat consumenten nog het liefst contact zoeken met bedrijven doormiddel van telefonisch contact. Het is dus enorm belangrijk dat bedrijven hier ook veel energie in steken. Dit is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Bedrijven vinden het vaak lastig om echt een goede telefoonservice neer te zetten, vaak spelen hoge kosten hier ook een rol bij. Bedrijven hebben namelijk geen zin in een dure telefoniste die zij fulltime moeten aannemen. Er ontstaat hier dus een soort behoefte naar een goedkopere oplossing met dezelfde service en kwaliteit als een eigen werknemer. Dit is het moment waarin Bizziphone naar voren komt. Bizziphone is een telefoonservice bedrijf die bedrijven dus een goedkopere en fijne oplossing bied.

Deze telefoonservice neemt zelf professionele telefonisten aan en bied bedrijven dan een persoonlijke telefoniste. Bedrijven krijgen dus een soort eigen telefoniste die extern voor hun werkt. Zij is heel de dag beschikbaar en kan de klanten van het bedrijf een enorm professionele service bieden.

Zorg er dus voor dat uw klanten u ook goed telefonisch kunnen bereiken!

Comments are closed.