Chique dineren met stijlvolle tuinmeubelen

De zonnestralen breken door en de temperatuur stijgt. De mensen trekken dan ook massaal naar buiten. Ze wandelen en fietsen in de buitenlucht, zitten in parken en achtertuin én eten daar ook. Wij vinden dat je eten net iets lekkerder smaakt als je je goed voelt. Een stijlvolle tafel kan daaraan bijdragen. De designers van tuinmeubelen zijn zich daarvan bewust en ontwerpen daarom tuinstoelen en tafels de je tuin gezelliger maken!

Assortiment kunststof tuinmeubelen

Kunststof tuinmeubelen zijn erg handig. Ze kunnen prima buiten blijven staan, ze zijn makkelijk te onderhouden en erg licht. Deze tuinmeubelen verzetten is daarom ook meestal geen probleem. Daarnaast vindt je kunststof tuinmeubelen in diverse trendy uitvoeringen. Zo heb je wicker, gevlochten loungeset en bijzettafels, maar ook futuristische tuinstoelen.

Assortiment aluminium tuinmeubelen

Ben je geen groot fan van kunststof? Dan is aluminium misschien iets voor je! Voor iedere mood, op elk moment van de dag kun je met deze tuinstoelen in de tuin of op je terras genieten. De tuinmeubelen zijn over het algemeen mooi strak en beschikbaar in verschillende vrolijke kleuren. Voor elk tuininterieur iets wils.

Assortiment houten tuinmeubelen

Bij Fonteyn worden de fans van houten tuinmeubelen niet overgeslagen. Zo hebben we in onze collectie verschillende soorten houten tuinmeubelen. Van teakhout, steigerhout tot essenhout. Of je nou op zoek bent naar tuinstoelen, een authentiek bankje, krukje, eet- of bijzettafels. Houd er wel rekening mee dat hout kwetsbaarder is dan aluminium, metaal en kunststof. Wil je zo lang mogelijk genieten van je houten tuinmeubelen? Dan raden we je aan om ze regelmatig schoon te maken en te behandelen met speciaal geselecteerde oliën. Zet ze bij slecht weer beschut of maak gebruik van een beschermhoes.

Comments are closed.