Cabana Huiswerkbegeleiding Amsterdam

Huiswerkbegeleiding in Amsterdam is razend populair. Niet alleen huiswerkbegeleiding maar ook bijlessen, examentrainingen en bijspijkercursussen zijn niet meer weg te denken uit het hedendaagse beeld. Dit alles met maar een en hetzelfde doel: het hoogst haalbare diploma.

Het niveau van het diploma lijkt een eigen leven te zijn gaan lijden, waarbij het VWO geldt als absolute winnaar. Waarom? Omdat het VWO toegang geeft tot de universiteit en zonder een academische opleiding zijn de kansen op de arbeidsmarkt in tijden van crisis zeer gering. De druk ligt bij de nieuwe generatie en de enige sleutel naar succes is presteren. Een schokwekkende ontwikkeling.

Waar deze maatschappij behoefte aan heeft zijn personen met karakter, ongeacht geslacht, afkomst of intelligentie. Jongens en meisjes die weten wat ze willen, hun eigen mening durven te uiten, in staat zijn hun eigen boontjes te doppen en durven fouten te maken. Individuen die zich onderscheiden van de rest maar tegelijkertijd kunnen samenwerken.

Cabana Amsterdam heeft niet de illusie dit te realiseren met enkel een huiswerkklas. Er moet uiteraard gepresteerd worden op school om de cognitieve ontwikkeling van kinderen te stimuleren. Maar de pubertijd luidt het tijdperk in van de ontwikkelingen op meer vlakken dan louter cognitie, met als resultaat de ontplooiing van het individu. De sleutel hiertoe ligt volgens Cabana bij persoonlijke aandacht en de juiste begeleiding. Kijk voor meer informatie op www.Cabana-Amsterdam.nl

Comments are closed.