Bureaustoelen van EM Kantoorsystemen voorkomen rugklachten

Al lange tijd heb ik last van rugklachten. Bij één van mijn bezoeken aan de dokter zei hij dat ik iets moest doen aan mijn zithouding. Veel klachten blijken te ontstaan door een verkeerde zithouding. Het blijkt dat veel van zijn patiënten op een stoel zitten met een verkeerde zithoogte of –diepte waardoor rugklachten ontstaan. Vooral bedrijven kopen bureaustoelen zonder dat er rekening wordt gehouden met het individu. Met dit gegeven in mijn achterhoofd ben ik snel aan de slag gegaan. Op ons kantoor ben ik langs gegaan bij de afdeling personeelszaken. Ik dacht dat ik wel uitgelachen zou worden, maar het tegendeel bleek juist het geval te zijn. Bij personeelszaken was men op de hoogte van de samenhang van een verkeerde zithouding en rugklachten. Zij namen daarom contact op met het magazijn om te horen wat voor bureaustoelen de laatste tijd zoal waren aangeschaft. En als gedacht waren het vrijwel steeds de zelfde soort stoelen die werden gekocht. De afdeling personeelszaken nam daarna contact voor mij op met de afdeling inkoop en wat denken jullie? Ik mocht een stoel gaan uitzoeken die geschikt voor mij was! Ik ben zelf gaan snuffelen op het internet. Ik kwam terecht op de site van EMLeerdam.nl. Een bedrijf waar je alles voor kantoor kunt vinden. Als je zelf nooit kantoorartikelen koopt, sta je versteld van het grote assortiment dat er is. Ik heb contact opgenomen met EM Kantoorsystemen. De informatie die ik kreeg bevestigde nog eens wat mijn huisarts al had gezegd. Zij hebben veel klanten met hetzelfde probleem. En dat zijn vaak klanten die net zoals ik kampen met rugklachten. Ik had tijdens het gesprek de site van EM Kantoorsystemen voor mij en samen kwamen wij tot de conclusie dat een ergonomische stoel het beste bij mij past. Ik ben langs gegaan bij de afdeling inkoop en had al een heel verhaal voorbereid waarom ik juist deze stoel wilde hebben. Het bleek niet nodig te zijn. Er werd helemaal geen probleem van gemaakt en de stoel is gekocht. Binnenkort zit ik dus heerlijk en uiterst comfortabel achter mijn bureau in een ergonomische stoel van EM Kantoorsystemen!

Comments are closed.