Bureaustoelen van EM Kantoorsystemen ter voorkoming van rugklachten

Bij ons op de zaak gaat de komende tijd het e.e.a. veranderen. Het bedrijf is toe aan een hele nieuwe uitstraling. De nieuwe directie heeft besloten dat het allemaal wat frisser en jonger moet. Hiermee zouden we meer potentiele klanten aanspreken. De wanden zijn al geschilderd. Het pand lijkt hierdoor ineens een stuk lichter. Het donkere en zware kantoormeubilair zal binnenkort ook compleet vervangen worden. Hier kijk ik het meest naar uit. Ik had al diverse keren aangegeven dat ik na een werkdag last van mijn rug had. Niet zo gek ook als je dag in dag uit op een verouderde stoel zit. De hoogte en afstand tot het bureau waren niet helemaal in orde. En de hele dag op een verkeerde stoel zitten is gewoon vragen om problemen. De directie was daar gelukkig ook al achter. Er is daarom besloten alle oude stoelen te vervangen door spiksplinternieuwe bureaustoelen. Er zijn nu stoelen besteld die helemaal verstelbaar zijn. Hierdoor kun je de stoel afstemmen op je lichaamsbouw en lengte en kun je de hoogte afstemmen op je bureau. Naar wat ik begrepen heb, zijn het stoelen die zorgen voor een perfecte zithouding waardoor allerlei veel voorkomende klachten zoals RSI, peesontstekingen en rugklachten kunnen worden voorkomen. Het gaat om zogenaamde ergonomische bureaustoelen. Ze zijn besteld bij het bedrijf EM kantoorsystemen in Leerdam. Ik heb de site van dit bedrijf even bekeken en ze hebben inderdaad een zeer uitgebreid assortiment. Vooral op het gebied van ergonomie. Daarnaast zijn er ook andere kantoormeubelen en allerlei kantoorartikelen besteld. Ik ben erg benieuwd naar hoe ons kantoor er straks uitziet. Volgende week komt de bezorgdienst van EM kantoorsystemen alles afleveren en kunnen we het resultaat eindelijk zien. Ik ben erg benieuwd en verheug me nu al op mijn uiterst comfortabele bureaustoel van EM Kantoorsystemen. Vaarwel rugklachten!

Comments are closed.