Bureaustoelen van EM Kantoorsystemen om rugklachten te voorkomen

Zo’n 6 jaar geleden ben ik gestart met mijn eigen IT bedrijf. Het was een lang gekoesterde droom die eindelijk in vervulling ging. Ik kon een mooi pandje huren aan de Herenstraat maar er moest nog wel het e.e.a. aan gebeuren. De wanden zijn geschilderd en ik heb mooie vloerbedekking laten leggen. Verder had ik nog helemaal geen kantoormeubilair en machines. Ik moest dus in één keer alle kantoormeubelen en kantoorbenodigdheden aanschaffen. Bureaus, bureaustoelen, archiefkasten, een vergadertafel, computers, printers en ga zo maar door. Een behoorlijke investering dus. Het ziet er allemaal keurig uit. In principe zijn de stoelen ook nog prima, hoewel ik al enige tijd last heb van lage rugpijn. Omdat 1 van mijn medewerkers ook al aangaf rugklachten te hebben, heb ik besloten de huidige stoelen eens onder de loep te nemen. Ik heb destijds vooral op de prijs gelet en minder rekening gehouden met het zitcomfort of een ergonomische zithouding. Achteraf gezien was dat dus niet zo slim.

Om te voorkomen dat straks al het personeel thuiszit en ook ik niet meer functioneer, heb ik een bezoek gebracht aan de showroom van EM Kantoorsystemen. Via de website had ik al gezien dat hier zeer veel ergonomische kantoormeubelen verkrijgbaar zijn. Ze hebben er zelfs een speciale ergocorner met allerlei bureaustoelen die zorgen voor een perfecte zithouding en goede ondersteuning. De vriendelijke verkoper heeft me zeer goed geïnformeerd. Omdat de huisstijl van mijn bedrijf zwart met rood is, heb ik gekozen voor stoelen in deze kleurstelling.

Afgelopen maandag zijn de nieuwe stoelen afgeleverd en het moet gezegd worden, het staat geweldig. Maar belangrijker nog, het zitcomfort is uitstekend. Mijn lage rugpijn is verdwenen en ook mijn werknemers zijn erg te spreken over de nieuwe stoelen. Kortom, een goede investering die ik al veel eerder had moeten doen!

Comments are closed.