Buitenverlichting de sfeermaker van uw tuin

Een tuin kan niet zonder buitenverlichting, want niemand wil in een tuin zitten die helemaal donker is. Door kleine aanpassingen met buitenverlichting kunt u een hele gezellige sfeer creëren, zonder veel geld uit te geven wat uiteindelijk weer zorgt voor nog meer onvergetelijke avonden in de tuin.

Hier kunt u denken aan een lantaarn op uw terras, een wandlamp die uw gevel verlicht of een spot die heel mooi over uw vijver schijnt. Soms zijn kleine aanpassingen heel veel waard en maken zij een groot verschil.

Led buitenverlichting

Wij hebben een uitgebreid assortiment met led buitenverlichting. Het is zuinig en het gaat stukken langer mee. Bijna al onze lampen die led verlichting hebben worden inclusief lichtbron geleverd. Ook zijn bijna alle lampen in ons assortiment geschikt voor led, want natuurlijk altijd heel gunstig is. U kunt zelf beslissen wat voor lichtbron erin plaatst en u kunt telkens variëren.

230V of 12V

Let op bij het kopen van een buitenverlichting wat voor aansluitspanning de lamp heeft. Als u ervoor kiest een lamp te kopen die op het 230V netwerk aangesloten moet worden dan heeft u geen transformators of andere kabels nodig. Bij een 12V lamp moet u wel een transformator aanschaffen aan de hand van de hoeveelheid lampen en het wattage. Daarnaast moeten er vaak ook hoofdkabels aangeschaft worden.

Verlichting bestellen

Mocht u problemen hebben met bestellen of komt u er echt niet uit dan kunt u altijd bellen naar onze klantenservice. Wij proberen u een zo goed mogelijk advies te geven en zorgen altijd voor een passende oplossing.

Contact

Heeft u vragen over onze lampen of hoe nou precies zit met een lamp van 12V, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice en zij zullen al uw vragen beantwoorden. Wij zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag op het nummer 0592 – 201 211.

Comments are closed.