Brievenbussen voor een mooie prijs

Laatst hebben mijn vrouw en ik brievenbussen moeten kopen voor de hele buurt. Het klink nu wel heel erg raar maar in werkelijkheid is dit helemaal niet zo. Vaak zie je bij een buurt dat iedereen een andere brievenbus heeft, maar onze straat is helemaal nieuw. De huizen worden dit jaar hoogstwaarschijnlijk pas afgeleverd en daarom vonden wij het ook wel mooi om allemaal brievenbussen te kopen die ook in de stijl van de straat past. Iedereen met dezelfde brievenbus maakt het voor de postbode niet makkelijker, maar eigenlijk maakt dat niet uit. Het gaat uiteindelijk toch om het nummer en niet om de brievenbus zelf.  

Veel keuze

Bij de keuze voor een brievenbus in onze straat hadden we natuurlijk erg veel keuze. We konden kiezen voor een brievenbus aan de weg of juist heel er standaard een brievenbus aan huis. Uiteindelijk hebben we gekozen voor een Bobi brievenbus. Deze brievenbus vonden wij gewoon heel erg mooi. Hij past binnen de stijl van de straat en daarom ook bij het beeld wat wij met onze nieuwe straat willen uitbeelden. 

Wilt u meer weten over deze brievenbus? Bekijk dan ééns één van de verschillende webshop die op het internet te vinden zijn. U keuze is ruim en daarom is het zeker de moeite waard.

Comments are closed.