Boek een luxe vakantievilla in Frankrijk

Neem dan eens een kijkje op de website www.francevilla.nl. Zodra u op de website bent aangekomen treft u een duidelijk overzicht van de verschillende beschikbare vakantievilla’s in Frankrijk.

Luxe vakantievilla’s in Frankrijk

Wij vinden het belangrijk dat onze gasten even echt helemaal tot rust kunnen komen in een van onze luxe vakantiehuizen in Zuid Frankrijk. Daarom zijn alle vakantiehuizen prachtig ingericht met voorzieningen van deze tijd, zoals het voor vele onmisbare WIFI-internet.
Naast het ruime aanbod in luxe vakantievilla’s kunt u ook verblijven in bijvoorbeeld een authentiek verbouwde boerderij, charmante en intieme dorpshuizen of luxe manoirs. Wij geven u graag een geheel vrijblijvend advies aan de hand van uw wensen. Natuurlijk helpen wij u graag bij het selecteren van een via die het beste aansluit op uw wensen en behoeftes. De villa’s zijn te vinden in de buurt van Souillac, Martel, Sarlat, Montignac (Lascaux grotten!), Cahors, Rocamadour en zelfs St. Cirq la Popie. Deze locaties liggen centraal bij enkele populaire bezienswaardigheden zoals de wijnkelders van Cahors en de pittoreske dorpjes zoals Collonge La Rouge.

Wat zijn uw persoonlijke wensen?

Bij Francevilla kunt u gemakkelijk een vakantievilla in Frankrijk vinden die voldoet aan uw wensen. Zo heeft u op de website bijvoorbeelde de mogelijkheid om een vakantiehuis te zoeken aan de hand van enkele criteria zoals:

• Dieren toegestaan
• Zwembad aanwezig
• Rolstoeltoegankelijk
• Jacuzzi
• Sauna
• Tennis

Bekijk alle specifieke criteria op Francevilla.nl. Indien u verdere vragen of opmerkingen heeft kunt u natuurlijk contact opnemen middels het contactformulier op de website of door te bellen naar telefoonnummer +31113582036.

Comments are closed.