Bitdefender de beste virusscanner van 2017?

Je PC is een belangrijk onderdeel in je leven en je wilt het daarom goed beschermen tegen virussen die je online tegen kan komen. Je wilt daarom dus niets anders dan het beste. Als je ’t even zou googlen zal ’t je opvallen dat 1 naam telkens opduikt en vaak staat op de eerste plaats van lijsten met de beste anti-virus.

 

 

BitDefender is een anti-virus pakket ontwikkeld door Softwin dat je online kan kopen. Het biedt de ultieme bescherming tegen online dreigingen. De voornaamste functies zijn: virussen, spam en spyware blokkeren. Andere functies zijn:

  • E-mail bescherming
  • Password management
  • Wi-fi security advisor: houdt je gegevens veilig en beschermt je tegen onbekende netwerken
  • Zuivere prestaties tegen vertraging
  • Autopilot: je kan hier genieten van complete stille beveiliging
  • Two-way firewall voor het controleren van internet connecties en verkeer

 

 

Er zijn websites dat Phising websites worden genoemd die je inloggevens stelen. BitDefender herkent deze sites en beschermt je ertegen. Je kunt ook veilig financiele transacties doen, want de virusscanner waarschuwt je een site onveilig is. Je wordt dan tegengehouden verder te gaan.

 

 

In het algemeen wordt BitDefender als erg goed beoordeeld. In een onafhankelijke AV-test.org bewezen dat BitDefender 100% van alle virussen en malware tegenhoudt. Het hanteert de Photon technologie dat ervoor zorgt dat je internet geen vertraging oploopt. Het werkt jammer genoeg niet zo goed op oudere versies van Windows.

 

 

Het is ook te verkrijgen als een Family Pack zodat andere apparaten, zoals smartphones en andere PC’s, bechermt kunnen worden en het is makkelijk te installeren.

Comments are closed.