bijverdienen

Het doel is om er achter te komen waar de mensen veel geld aan uitgeven.Een heel veel gemaakte fout is door te beginnen met een product. Dus je denkt: dat is een gaaf product, dat ga ik verkopen! Je gaat allerlei investeringen doen om dat product te verkopen.Dus een pand huren,je gaat voorraad nemen, je gaat zo maar adverteren, etc. etc. Voordat je eigenlijk echt marktonderzoek hebt gedaan. En de markt hebt getest.

Dit is nr 1 reden waarom de meeste bedrijven niet of nauwelijks van de grond komen en  bijverdienen. Je kunt dit dus allemaal voorkomen om eerst het juiste marktonderzoek te doen.

Marktonderzoek bestaat uit 2 stappen: het vinden van potentiele markten en het onderzoeken of deze markt goed is. Waar vind je potentiele markten? Te kijken waar mensen  al geld aan uitgeven en in die markt te stappen. Het enige wat je dan hoeft te doen is het net iets beter te doen dan de concurrentie.Nou. Hoe weet je waar mensen al geld aan uitgeven? Simpel door op bepaalde websites te kijken.

Als je bijverdienen wilt ga je naar die die sites b.v. Pay Pro. Daar zie je precies de informatie welke informatie producten goed verkocht worden op het internet. Er is een lijst  op score gebaseerd, waaruit je een keuze kan maken.

Het onderzoeken of deze markt goed is

Als je stap 1 goed hebt uitgevoerd heb je al een redelijk inzicht gekregen in de cijfers van een specifieke markt. Maar als dat niet  zo is, of als je het zeker wilt weten dan kun je met de Google  keywoord tool bekijken of er veel gezocht word in de markt die je hebt gevonden.Dus stel je bent er achter gekomen dat dieet producten een hete martkt is, dan ga je naar goog;e keywoord tool. Daar kan je precies zien hoeveel mensen er zoeken op een bepaald zoekwoord.

Dus een goed marktonderzoek bepaalt of je bijverdienen gaat.

Comments are closed.