Bewakingscamera

Hebt u een bedrijfspand en bent u bang dat uw spullen niet veilig staan? Dan is het verstandig om een Bewakingscamera op te hangen. Met een of meerder bewakingscamera’s kunt u uw waardevolle spullen beter beveiligen en zorgt u er voor dat u dieven afschrikt. Heeft u al een camerabewakingssysteem maar is dit systeem al verouderd, dan is het misschien verstandig om dit systeem te updaten. Hoewel veel mensen hier tegenop zien hoeft dit een minder grote klus te zijn dan veel mensen denken. Waar men meestal denkt de gehele bekabeling dient te vervangen, is dat tegenwoordig niet meer nodig. Men kan de huidige coax bekabeling gewoon laten liggen om de nieuwste HD camera’s te kunnen aansluiten.

HD camera’s vergen een stuk meer bandbreedte dan traditionele analoge camera’s, niet zo gek ook dat men vroeger nieuwe kabels moest aanleggen bij een upgrade. Doordat er een relatief nieuwe techniek is waarbij men HD 1080p beelden over een coaxkabel kan sturen is het niet meer nodig om te investeren in nieuwe kabels. Deze techniek HDCVI genoemd zorgt er voor dat u tot 500 meter probleemloos HD beelden kan versturen. Ideaal dus wanneer u meerdere bewakingscamera’s heeft hangen op een groot terrein.

Wat u wel nodig heeft bij het upgraden van uw bewakingscamera’s zijn nieuwe camera’s en een nieuwe recorder. Met nieuwe camera’s en nieuwe recorders is het mogelijk om kwalitatief veel betere beelden op te nemen en is het beter mogelijk om eventuele inbrekers te herkennen. Dit kan er voor zorgen dat de inbrekers sneller herkent worden en daardoor sneller opgepakt worden. Een camera heeft zo niet alleen een afschrikfunctie maar ook een echte functie die de politie kan assisteren. Met een HDCVI systeem kan men de beelden ook live en in real time bekijken, iets wat met een ip camera niet altijd mogelijk is.

Comments are closed.