Bewakingscamera en Draadloze bewakingscamera

Bewakingscamera en Draadloze bewakingscamera

Een bewakingscamera werkt niet alleen als bewijsmateriaal, maar helpt u ook nog eens inbraken voorkomen. Inbrekers denken nog wel eens twee keer na voordat ze gaan inbreken bij het zien van de bewakingscamera. Zichtbare bewakingscamera helpt u om uw pand te beschermen tegen inbrekers. Als u een bewakingscamera gaat aanschaffen dan kan u kiezen voor een draadloze bewakingscamera of een camera met draad. Wij raden woningeigenaren altijd aan een draadloze bewakingscamera aan te schaffen. De voordelen van een draadloos systeem hebben wij voor u op een rijtje gezet.

De bewakingscamera die u overal kan plaatsen.

Als u kiest voor een bewakingscamera op basis van een kabel dan dient u overal kabels te trekken. Natuurlijk wilt u wel op diverse plekken een camera hangen, maar toch bent u afhankelijk van de kabels. Een draadloze bewakingscamera kan werkelijk overal geplaatst worden. U hoeft geen rekening te houden met kabels want de camera heeft overal een verbinding. U kan zo overal een camera plaatsen en verbinding blijven houden. Door het krachtige gebruik kan u het hoofdkastje tot wel 50 meter afstand plaatsen.

Bewakingscamera met geheugen.

U heeft helemaal geen kabels en computers meer nodig als u kiest voor een draadloze bewakingscamera met geheugen aan te schaffen. Sommige bewakingscamera’s kunnen gewoon op een SD kaartje opnemen. De opnames kan u eventueel achteraf terug kijken op de computer om zo de juiste opnames er tussenuit te pakken. Zo kan u natuurlijk ook steekcontroles houden of gewoon de opname erbij pakken zodra het nodig is. Het is wel belangrijk om in de gaten te houden dat uw kaartje niet vol raakt. Zo blijft u wel opnames maken zodra het nodig is zoals bij een inbraak of diefstal.

Draadloze bewakingscamera met camerabeelden op basis van beweging.

Een draadloze bewakingscamera is natuurlijk prachtig, maar het kost nog steeds veel tijd om alle beelden na te kijken. U dient de beelden toch een keer te controleren omdat u anders ook niets doet met uw bewakingscamera. Speciaal voor de huiseigenaren met weinig tijd zijn er draadloze bewakingscamera’s op basis van beweging. Pas als er een beweging gedetecteerd wordt begint de bewakingscamera beelden op te nemen. U heeft zo altijd de momenten te pakken die belangrijk zijn. Bijvoorbeeld bij een nachtelijk bezoek of een inbraak. Dit kan dus een slimme tip zijn als u geen tijd heeft om alle opnames te bekijken.

Comments are closed.