Beveja voor frisse lucht

De herfst en winter komen er weer aan en dat betekent vaak dat er in Nederland weer een griepepidemie losbarst waar vrijwel ieder huishouden door wordt getroffen. Of het nou gaat om één of meerdere gezinsleden, in vrijwel ieder huishouden wordt dan wel iemand ziek. Dit is niet alleen vervelend voor de zieke en zijn of haar omgeving zelf, dit is ook vervelend voor de werkgevers van zieke mensen. Ziekteverzuim kost de Nederlandse economie veel geld en daar kun je als werkgever maatregelen tegen treffen.

Enkele tips

Bied variatie aan in de eet- en drinkmogelijkheden. Kies eens voor versgeperste vruchtensappen in het restaurant die boordevol vitaminen zitten in plaats van kant-en-klare flessen waar ook veel suiker is toegevoegd.

Bied je medewerkers goede bureaus en stoelen om aan te werken. Niets is vervelender voor je rug dan hele dagen in een stoel werken die niet comfortabel zit en je allerlei klachten oplevert.

Heel belangrijk, zeker in de herfst en winter: bied gezonde frisse lucht. Door een gezonde luchtbehandeling in kantoor werkt men in een frissere omgeving. Dit werkt niet alleen prettig, maar zorgt ervoor dat de lucht gezuiverd wordt en ziektebacillen krijgen zo minder kans zich te verspreiden. Beveja biedt zulke systemen aan. Bekijk vandaag nog hun website voor meer informatie over hoe jij de lucht in je kantoor schoner kunt krijgen en daarmee je medewerkers meer van dienst kunt zijn.

Comments are closed.