Beton is een harde dobber

Bjorn Mens BVBA is specialist in boren en zagen in gewapend beton.

U kunt rekenen op meer dan 15 jaar ervaring. Onze focus ligt op een hoge afwerkingsgraad en snelle service. Uw wens staat bij ons centraal. Wij denken samen met u mee, en dat zorgt keer op keer voor een goede afloop van uw project. Bovendien werken wij steeds tegen een scherpe prijs. Wij werken voor particulieren en professionelen.

Deuren, vensters en poorten

Wij zagen voor zowel particulieren als bedrijven. Voorbeelden van onze toepassingen zijn:

– Poorten van industriehallen
– Deuren en vensters in particuliere woningen
– Garages

Trapgaten

Wij zijn gespecialiseerd in het zagen van trapgaten in beton. We doen wekelijks enkele van deze projecten. U kunt dus bij ons terecht voor uw totaalproject voor uw hal en trap. Wij beschikken over zowel elektrisch als brandstofgedreven machines voor projecten die dit vereisen. De werken die wij doen zijn onder andere:

– Zagen en uitbreken van het trapgat
– Afvoeren van het puin
– Het maken en plaatsen van de trap
– Vloeren en schilderen van de hal

Slijpen van elektriciteitsleidingen

Wij slijpen in beton en steen voor alle elektriciteitsvoorzieningen. Het water en stof dat hierbij vrijkomt wordt opgevangen zodat de ruimte netjes wordt achtergelaten.

Vloerzagen

U kan bij ons terecht voor het zagen van vloeren in beton, asfalt, en alle types steenwerk. Wij beschikken over elektrische én brandstofgedreven machines om in alle omgevingen te kunnen werken.

Bron: Zagen, Slijpen en Boren in Beton – Bjorn Mens – Heist op den Berg

Comments are closed.