Beter met elektrische sigaret

Terwijl in de jaren ’50 tot ’70 het roken nog enorm populair was en u regelmatig reclames op uw televisie kon zien over dit product, ziet u tegenwoordig juist heel weinig de sigaret nog aangeboden worden in reclames. Dit komt mede door het feit dat de echte kenners het afraden om echte sigaretten te roken. De kenners zijn er over eens dat het roken van echt tabak niet goed voor u is en u daarom hiermee moet gaan stoppen. Echter is het stoppen voor sommige geen optie, aangezien het roken echt een dagelijkse gewenning is geworden. Deze mensen kunnen overstappen naar de elektrische sigaret van Zwoofs.

Beter voor de mens

De elektrische sigaret is over het algemeen beter voor de gezondheid van de mens. De elektrische sigaret zal ervoor zorgen dat u niet het tabak/teer in uw longen krijgt, maar u gewoonweg een heerlijk (smaak) vloeistof oprookt. Hierdoor zal u niet meer uw eigen longen naar de Filistijnen helpen, maar zorgt u er juist voor dat uw gewenning blijft, maar dit vanaf nu een gezondere gewenning is.

Vloeistof voor elektrische sigaret

Bent u op zoek naar vloeistof voor de elektrische sigaret? Surf dan naar de website van Zwoofs en bekijk het gehele assortiment omtrent de elektrische sigaret online!

Comments are closed.