Bestellen nieuwe CNC freesmachine

Het was voor ons zaak om een CNC machine bij ons af te laten leveren met een zo kort mogelijke levertijd. Bij ons op de onderneming was de CNC freesmachine helaas niet goed onderhouden, en hebben wij deze helaas aan zijn einde zien komen. Om deze reden moesten wij zo spoedig mogelijk een nieuwe CNC freesmachine aanschaffen zodat de werkzaamheden niet stuk zouden lopen.

Een nieuwe CNC freesmachine bestellen

Het was aan mij de taak om zo spoedig mogelijk de onderneming weer te voorzien van een nieuwe CNC freesmachine. Bovendien liep de productie al een dagje stuk, en moet deze snel ingehaald worden. De klanten waar al op de hoogte van de kapotte machine, en deze zullen dan ook een goedmaker krijgen vanwege de langere wachttijd voor het geleverd krijgen van hun bestelde producten. Allereerst was het dus zaak om een nieuwe CNC freesmachine aan te schaffen, en deze had ik al snel gevonden via Google. Ik kwam namelijk bij een leverancier dat voldeed aan onze profielschets, gezien het feit dat er een korte levertijd was.

Wil ook jij een CNC freesmachine aanschaffen, en ben jij benieuwd wat deze voor jouw onderneming zouden kunnen betekenen! Bekijk dan spoedig de website van de specialist op het gebied van CNC machines.

Comments are closed.