Belgie en vermogensbeheer vergelijken

België kent veel vermogensbeheerders en Private Banken, maar welke vermogensbeheerder sluit uiteindelijk het beste aan bij uw wensen; eisen en doelstellingen? doe via ons de gratis VermogensScan en ontdek welke vermogensbeheerder het beste bij u past!

Uitstekende advisering en dat kostte mij niets extra’s; precies wat ik nodig had.  Ze werken discreet en weten waar ze het over hebben; een echte toegevoegde waarde ”  Groet Pieter Bosschaert

Alle medewerkers van Oranje Vermogensmanagement BV zijn ervaren in het adviseren en begeleiden van Belgische beleggers in hun zoektocht naar de meest geschikte Vermogensbeheerder. Dankzij onze Vermogensbeheer Vergelijking krijgt u snel inzicht en kunt u zelf beslissen hoe u uw vermogen én uw gezin beschermt. Nu en in de toekomst. Wij kennen de Belgische Vermogensbeheer-Markt als geen ander en weten precies wat er speelt!

Maar als men de Grieken hun zin geeft, dan voelen Italië, Spanje, Portugal en Ierland zich achtergesteld. Deze landen hebben harde maatregelen genomen om aan de eisen van het IMF en de ECB te voldoen. Dat heeft menig regering de kop gekost, maar ze staan er wel een stuk beter ervoor dan twee jaar geleden. Als Griekenland hun zin krijgt, dan blijven ze met een probleem zitten. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden. Maar de Grieken hebben gekozen voor een linkse regering die beloofd heeft niet naar de pijpen te dansen van de Europese Uni. Dus of men komt met een oplossing, of Griekenland stapt uit de Euro zone. Een jaar geleden hadden we nooit gedacht dat dit mogelijk zou zijn, maar steeds meer zaken dwingen ons toch rekening te houden met deze optie. Als Griekenland echt uit de Euro zone stapt, zal dat enorme gevolgen hebben voor niet alleen de Grieken, maar ook voor het vertrouwen in de Euro.

Comments are closed.