Belgie en vermogensbeheer vergelijken

België kent veel vermogensbeheerders en Private Banken, maar welke vermogensbeheerder sluit uiteindelijk het beste aan bij uw wensen; eisen en doelstellingen? doe via ons de gratis VermogensScan en ontdek welke vermogensbeheerder het beste bij u past!

Uitstekende advisering en dat kostte mij niets extra’s; precies wat ik nodig had.  Ze werken discreet en weten waar ze het over hebben; een echte toegevoegde waarde ”  Groet Pieter Bosschaert

Alle medewerkers van Oranje Vermogensmanagement BV zijn ervaren in het adviseren en begeleiden van Belgische beleggers in hun zoektocht naar de meest geschikte Vermogensbeheerder. Dankzij onze Vermogensbeheer Vergelijking krijgt u snel inzicht en kunt u zelf beslissen hoe u uw vermogen én uw gezin beschermt. Nu en in de toekomst. Wij kennen de Belgische Vermogensbeheer-Markt als geen ander en weten precies wat er speelt!

Het is duidelijk, zolang Griekenland geen oplossing heeft, blijven de beurzen zeer nerveus. Zowel in Europa als in Amerika. Het verre oosten trekt zich er niks van aan en vaart zijn eigen koers. Heel stilletjes is de Chinese beurs al 50% gestegen dit jaar. Maar daar lijkt nu wel een ballon gevormd te zijn, dus wees enorm voorzichtig als u daar nog wilt beleggen. Nee, Griekenland, dat is en blijft even het verhaal. Onderzoek heeft ondertussen uitgewezen dat de Amerikaanse banken bijna geen leningen bij de Grieken hebben lopen. Dat probleem heeft alleen Europa en een paar grote hedge funds. Dus waarom loopt Amerika dan zo mee aan het handje van de ontwikkelingen? Simpel gezegd, ze lopen mee aan het handje van Duitsland. Duitsland is het enige land dat de Grieken nu nog echt probeert te redden. Frankrijk heeft zijn buik al vol en ook de andere landen willen liever niet meer onderhandelen.

Comments are closed.