Bedrijfsruimte op AEROPARC nabij Tilburg steeds vaker gebruikt

AEROPARC is een bedrijventerrein dat een bedrijfsruimte nabij Tilburg aanbiedt aan diverse bedrijven, ongeacht de sector waarin het actief is. Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van dit soort diensten in Nederland. Het biedt duidelijkheid in de vorm van vaste huurkosten per maand en een bedrijf zit niet vast aan vastgoed. Bovendien is dit bedrijventerrein prima te bereiken met zowel het openbaar vervoer als via de snelwegen. Het ligt namelijk aan de N282 dat Tilburg met Breda verbindt. Het biedt dan ook een goede mogelijkheid om partners en relaties te ontmoeten. Hier zijn ook veel faciliteiten voor ingericht.

Diverse faciliteiten aanwezig
Wanneer een bedrijf een bedrijfsruimte nabij Tilburg huurt op AEROPARC, dan kan dit bedrijf direct gebruik maken van diverse faciliteiten. Zo zijn er ruimtes waar vergaderd kan worden en waar er zelfs gesport kan worden na het werk. Er is bovendien een business center aanwezig, waar bedrijven elkaar kunnen ontmoeten en kunnen netwerken. Dit biedt vele voordelen, waaruit zelfs een samenwerking kan ontstaan. Dit is in het verleden al regelmatig voorgekomen op dit bedrijventerrein.

Wat voor soort bedrijven zijn er?
AEROPARC biedt ruimte aan bedrijven uit veel verschillende sectoren. Dit loopt uiteen van luchtvaart tot aan economische en maatschappelijke bedrijven. Door deze diversiteit biedt het bedrijven de mogelijkheid om kennis en innovatieve ideeën met elkaar uit te wisselen. Het lijkt er dus op dat AEROPARC veel voordelen biedt wanneer een bedrijf er een bedrijfsruimte wil huren nabij Tilburg.

Comments are closed.