Barcelona chair en barcelona stoel

Barcelona chair en barcelona stoel

De Barcelona chair is ooit ontworpen als comfortabele stoel voor de Spaanse koning. De stoel moest iets weghebben van een troon, maar wel het comfort bieden waar de koning naar opzoek is. Een comfortabele stoel waar de koning even in onderuit kan zakken tijdens een lange dag. Op basis van dit idee is de Barcelona chair ontworpen. De Barcelona stoel is eigenlijk op basis van een antieke vouwstoel. Alleen bekleed met comfortabele kussens en leer. De stoel is zonder franjes en draagt duidelijk het motto subtiel design. Een Barcelona chair mag eigenlijk niet ontbreken in uw moderne woonkamer.

De Barcelona stoel na tientallen jaren nog steeds tijdloos.

De Barcelona stoel is na tientallen jaren nog steeds tijdloos in uw woning. Door de strakke vormgeving en nette afwerking past de stoel thuis binnen iedere inrichting. Van een kantoor tot een moderne woonkamer de Barcelona stoel past er perfect tussen. Net als de originele stoel blijft het design tijdloos en kan u genieten van een uniek stukje design. Eventueel kan u de stoel combineren met een bijpassende voetenbank zodat u heerlijk kan plaatsnemen op uw lounge stoel.

Barcelona Chair in diverse uitvoeringen te bestellen.

Tijdens de presentatie op de wereldtentoonstelling was de Barcelona Chair in slechts twee uitvoeringen verkrijgbaar. De stoel werd tevens van geitenleer gemaakt en vormgegeven. Vandaag de dag is de Barcelona stoel verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. U kan kiezen voor een strakke design kleur zoals zwart of wit. Maar ook cognac staat in diverse huizen natuurlijk erg chique. De stoel is stijlvol en aantrekkelijk vormgegeven en wordt werkelijk een echte eyecatcher in uw woning. Plaats de stoel gerust bij uw bankstel om te genieten van de uitstraling die uw woning verdiend heeft.

Barcelona stoel voor een aangenaam zitgedeelte in uw woning.

De Barcelona stoel is niet alleen een design object om naar te kijken. Door het brede zitgedeelte kan u aangenaam ontspannen plaatsnemen in uw eigen woonkamer. Geniet van een ontspannen sfeer en luister naar muziek of kijk naar de televisie. Het fijne aan een Barcelona chair is dat u deze zelfs kan combineren met een voetenbank. U kan zo heerlijk ontspannen onderuit zakken en uzelf als een echte koning laten verwennen. U wordt al snel omringt door aangenaam zacht leer, waardoor u even heerlijk onderuit kan zakken. Geniet van het comfort in uw eigen Barcelona chair voorzien van luxe leer.

Comments are closed.