Autoschade? Laat het vakkundig herstellen!

Een ongelukje met de auto kan iedereen overkomen. Dagelijks zijn er vele ongevallen en kleine ongelukjes die autoschade tot gevolg hebben. Het is daarbij belangrijk dat u snel op zoek gaat naar een herstelbedrijf zodat uw auto weer veilig de weg op kan. Tevens komt er vaak roestvorming voor bij lakschade als u niet snel een herstelbedrijf inschakelt.

FOCWA herstelbedrijven

Het eerste wat u denkt bij autoschade. Wat nu? Waar kan ik terecht voor vakkundige hulp? Wij adviseren altijd een FOCWA herstelbedrijf in te schakelen. Dit is een landelijk keurmerk zodat u zeker weet dat alles goed geregeld is. Tevens geeft FOCWA 4 jaar garantie! Zo is uw autoschade direct goed en snel verholpen en kunt u weer veilig de weg op.

Maar waar vind ik een FOCWA autoschadeherstelbedrijf?

In Nederland zijn veel autoschadeherstelbedrijven actief. Maar wanneer weet u nu of u met een erkend FOCWA bedrijf te maken heeft? Wanneer u bijvoorbeeld via Google zoekt op ‘Autoschadeherstel Groningen’ dan krijgt u vele resultaten. Wanneer u een paar website aanklikt staat er vaak op de homepagina al een logo van FOCWA gepresenteerd. Zo weet u direct dat u met een erkend herstelbedrijf te maken heeft.

Welke diensten levert een herstelbedrijf?

Geen enkel herstelbedrijf is hetzelfde en daardoor is het aanbod in diensten ook verschillend. Over het algemeen kun je bij een erkend autoschadeherstelbedrijf terecht voor o.a.:

Spotrepair
– Vervangend vervoer
– Lakschade
– Ruitreparatie
– Uitdeuken zonder spuiten

Wanneer u contact opneemt met een herstelbedrijf, leg dan goed uw wensen uit. Het is altijd handig dat u uw autoschadezaken bij één bedrijf kunt laten herstellen.

Comments are closed.