Autoinkoop site ‘ikwilvanmijnautoaf.nl’ vanaf januari bij SBS 6

Er maken jaarlijks 12 miljoen mensen gebruik van teletekst omdat u op deze manier binnen enkele seconden een overzicht heeft van zowel de nieuws, als telefoon nummers van bedrijven en diensten. Vanaf januari zal de auto inkoop site “ikwilvanmijnautoaf.nl” ook op teletekst vindtbaar zijn op SBS6 text. Op deze manier kunnen particulieren met een druk op de knop hun auto aanmelden voor verkoop.

De lancering van de auto verkoop site “ikwilvanmijnautoaf.nl” teletekst pagina beleefde op 1 januari 2013 om 00.00 uur zijn première op de Nederlandse televisie. Om deze teletekst pagina extra onder de aandacht te brengen zal er ook op andere populaire teletekst pagina’s worden geadverteerd om makkelijk vindtbaar te zijn voor alle particuliere auto verkopers.

Nederland is in de ban van ikwilvanmijnautoaf.nl. Geen enkele andere auto verkoop website weet autobezitters zo ver te krijgen duizenden auto’s per week aan te melden voor verkoop. Het jaar 2012 werd dan ook afgesloten met bijna 21.000 verkochte gebruikte personenauto’s, bedrijfswagens, motoren en scooters. Het aanmelden op de auto verkoop stap is eenvoudig en volledig kosteloos voor alle consumenten: u bent in 3 stappen aangemeld en wordt binnen 48 uur teruggebeld met een mooi bod op uw auto.

Sinds de start van de website in 2006 werden er al bijna een miljoen voertuigen ter taxatie aangeboden. Om dit goed te ondersteunen staat het team van ikwilvanmijnautoaf.nl automakelaars 7 dagen per week van 09.00 tot 21.00 uur klaar om vragen te beantwoorden en te bemiddelen bij de verkoop van gebruikte auto’s van consument naar autohandelaar.

Auto binnen 24 uur zonder kosten verkocht

Het aanmelden van het voertuig is geheel vrijblijvend en zonder kosten. Ook de taxatie en eventuele auto verkoop is gratis. De kosten worden betaald door de ruim 3.500 aangesloten erkende auto inkoop bedrjiven welke hun gebruikte voertuigen aankopen via de website. Doorgaans ontvangt men al na 24 uur een gegarandeerd bod op de auto waarna men de auto kan verkopen en een contante betaling en RDW vrijwaring ontvangt.

Comments are closed.