Auto kapot

Het kan natuurlijk zo zijn dat je een auto hebt die beschadigd is. Als de auto kapot is kun je deze laten repareren door een automonteur die werkt in een garage. Als je de schade niet meer de moeite waard vindt om te laten herstellen kun je de auto ook laten slopen. Je moet dan in contact komen met een autosloperij en kunt dan informeren of die autosloperij jouw auto op wilt komen halen. Als de auto nog normaal te besturen is kun je deze natuurlijk ook zelf afleveren bij de autosloperij.

Als jouw auto eenmaal in handen is van de autosloperij zorgen zij er voor dat de auto netjes en milieubewust uit elkaar gemonteerd wordt. Bij de autodemontage worden alle vloeistoffen uit de auto verwijderd en worden alle losse onderdelen ook uit de auto gehaald. Wanneer er nog bruikbare onderdelen in de auto zitten worden deze op een vakkundige manier uit de auto gedemonteerd en in het magazijn van de autosloperij opgeslagen. Ze kunnen deze goederen dan weer te koop aan bieden of nog even in het magazijn laten liggen en wachten tot het onderdeel een keer te pas komt.

Als je jouw auto van de hand wilt doen omdat deze te veel beschadigd is en bijvoorbeeld niet meer goed kan functioneren kun je het beste bij een sloperij informeren. Zij geven je vaak nog een vergoeding voor de auto en kunnen de auto ook bij jou thuis of op de plaats van het ongeval komen ophalen.

Comments are closed.