Artikelen laten schrijven én publiceren? Snel geregeld!

Linkbuilding uit handen geven is in sommige gevallen het juiste besluit, want heb je het zelf razend druk met andere zaken, zoals de bedrijfsvoering, dan blijft dit stuk website promotie en linkbuilding in sommige gevallen liggen. Gevolg kan zijn dat je website langzamerhand wegzakt in de zoekresultaten van Google. Zonde en niet nodig.

De Schrijverette | Voordelig linkbuilding uit handen geven

Wij kunnen voor de klant het verschil maken. Iedere klant heeft weer een geheel eigen “hulpvraag”;

  • Bij ‘de een’ rammelen de websiteteksten. De klant heeft dit zelf niet in de gaten, maar Google neemt de belangrijkste zoekwoord combinaties niet waar. Om te stijgen in Google zou er zóveel linkbuilding moeten plaatsvinden, terwijl websitetekst aanpassingen al een deel van de ‘oplossing’ zou bieden.
  • Wij schrijven SEO website teksten op maat. Klik hier voor voorbeeld teksten.
  • Gevarieerde linkbuilding ‘is altijd goed’. Het houdt in dat de klant maandelijks een collectie links ontvangt uit diverse hoeken: vanuit artikel-publicaties over de website, directe start-website links, of links vanuit link-ruil verkregen. Een mooi aanbod van no- en dofollow links.

Nieuwsgierig geworden? Maak gebruik van onze tijdelijke actie en kijk snel op handmatige linkbuilding. Maak gebruik van de actieprijs van € 120,= geldig tot eind april 2014. 

Comments are closed.