Angst voor de tandarts is verledentijd

Welkom op alweer een blog uit mijn eigen ervaringen. Ik vind het leuk dat je weer een artikel leest uit mijn agenda en het gaat deze keer over tandartsen, want och wat had ik daar toch een angst voor. Wanneer ik naar een tandarts moest gaan was ik er echt heel erg bang voor. Het is dan ook niet voor niets dat ik een tandartsenangst heb. Wanneer de afspraak weer bijna was begon ik heel erg veel te zweten, extreem te stotteren en daarnaast had ik ook nog eens de angst voor al die negatieve ladingen die ik verwachte. Gelukkig kan ik je nu heel wat anders vertellen, want de mondhygienist Utrecht is m’n beste vriend!

De angst is verdwenen

Ik zat sinds dat ik het me kon herinneren bij de zelfde tandarts, tot dat mijn ouders met het geniale idee kwamen om een keer ergens anders heen te gaan. Hierdoor kon ik beginnen met een nieuw avontuur bij de tandarts wat er misschien wel voor zorgde dat ik voorgoed en voor altijd over mijn tandartsenangst heen zou komen. Gelukkig werd dit ook de werkelijkheid. Ik ben helemaal over mijn angst heen en vind het nu juist wel leuk om naar de tandarts te gaan.

Ik ben dan ook helemaal blij met de mondhygieniste Utrecht!

Comments are closed.