Alles over Wimperextensions

wimperextensionAltijd al lange wimpers willen hebben? Wimperextensions maken je eigen wimpers langer waardoor je een volle set wimpers krijgt. Hierdoor lijken je ogen meer opgemaakt en krijg je een echte glamour look. Veel beroemdheden hebben wimperextensions.

Het voordeel is dat het je veel tijd ‘s-ochtends kan besparen omdat je geen mascara meer aan hoeft te brengen en geen last hebt van klontjes. Je zult veel positieve reacties krijgen omdat je ogen meer opvallen.

Er zijn meerdere soorten wimperextensions waaronder plukjes, strips en one-by-one wimperverlenging.

Een wimperstrip is een strip met wimperhaartjes daar aan vast en is eenvoudig aan te brengen. Leuk voor een avondje uit.

Wimperplukjes zijn meerdere wimpers aan elkaar vast. Deze kost iets meer tijd om aan te brengen maar kunnen eigen wimpers doen laten uitvallen.

Wimperverlenging door middel van de one-by-one techniek maakt elke wimper individueel langer. Je krijgt hier een vollere look door, ze blijven 6 tot 8 weken zitten en geven veruit het mooiste resultaat. Het is tevens de duurste methode omdat het tot 2 uur kan duren voordat ze zijn aangebracht.

Wil je meer weten over wimperextensions en waar je ze kunt laten zetten? Kom dan bij ons op de website kijken voor meer informatie. Je vind niet alleen wimpersalons maar ook een reeks webshops waar je de producten waar je ze kunt kopen. http://www.wimperextensions-zetten.nl

 

Comments are closed.