Alles bij het tuincentrum in Hattem

25 jaar geleden is Kwekerij Souman begonnen als een groente teler. Nu is dit familiebedrijf uitgegroeid tot een groot en uniek tuincentrum wat met veel passie diensten en producten verleent. De medewerkers zijn professioneel, persoonlijk en u zult merken dat ze u heel graag helpen met wat u zoekt of wilt weten. Het tuincentrum in Hattem is uniek omdat planten vers van de kwekerij verkoopt voor eerlijke prijzen.

Producten en diensten van Kwekerij Souman

Kwekerij Souman is een bedrijf wat verschillende diensten en producten aanbiedt. U kunt er bijvoorbeeld terecht voor zomerbloeiers en vaste planten die direct, vers uit de kwekerij komen. Daarnaast kunt u ook plantenbakken, mest en andere stoffen kopen om de planten te verzorgen en dergelijke. Maar Kwekerij Souman gaat een stap verder dan alleen verkopen. Zij willen u de mogelijkheid bieden om uw bloemen en planten te winter te laten overleven door ze te laten overwinteren in hun kas, zodat u ze na de winter weer gezond op kunt halen.

Interesse?

Wilt u graag producten kopen of gebruik maken van de diensten van Kwekerij Souman? Klik dan hier om alles te lezen over het tuincentrum en wat hier allemaal gebeurt. U vindt ook de adres- en contactgegevens op de website om langs te komen of vragen te stellen.

 

 

Comments are closed.