Afleiding zorgt voor veel sloopauto’s

Elke auto bestuurder baalt van een aanrijding, alle papierwerk voor de verzekering, ruzie met de andere bestuurder noem het maar op. Daarnaast kan het ook gevaarlijk zijn, de inzittende kunnen gewond raken, of erger nog, overlijden. Veel mensen denken dat de meeste aanrijdingen komen door bellen tijdens het rijden, maar dat blijkt toch niet helemaal waar te zijn.

Verzekering maatschappijen willen graag weten wat de hoofd redenen zijn voor verkeers ongelukken om passende polissen samen te stellen, en om oplossingen te kunnen bedenken, daarom hebben er een aantal onderzoeken plaats gevonden die de oorzaken naar voren brengt. Hopelijk zal dit helpen om de aantal sloopauto’s te verminderen, en veel levens redden in de toekomst.

Dagdromen zorgt voor duizenden sloopauto’s

Uit onderzoek is gek genoeg gebleken dat 62% van verkeersongelukken door dagdromen of staren komen. het komt meestal door ruzie in de auto tussen kinderen of passagiers, of een wilde hond die maar niet stil wil blijven zitten. Het is ook erg gevaarlijk om te staren als u iemand denkt te herkennen die langs loopt, dat is namelijk een van de grootste oorzaken van dodelijke ongelukken. In dat soort situaties let u niet op de weg omdat u achterom en is het een kwestie van seconden voordat uw splinternieuwe BMW in een sloopauto verandert. Telefoneren is dus niet de hoofd reden zoals meeste mensen denken, wie had dat ooit gedacht?

Wat te doen met uw sloopauto na een ongeluk

Na een verkeersongeluk bent u natuurlijk blij dat niemand gewond is geraakt, dat is altijd een opluchting maar als u de auto uitstapt om de schade te bekijken kan het een behoorlijke klap zijn. Het is nooit fijn om uw mooie auto in de prak te zien, en nu? U kunt met het verzekerings geld uw auto wel laten repareren bij een garage maar u kunt er ook voor kiezen om uw wrak te verkopen aan een sloopauto inkoper, en het geld investeren in het kopen van een leuke 2de hands autotje. Waar vindt u een eerlijke auto inkoop bedrijf die u een leuk prijsje wil geven voor uw beschadigde auto? Dat kan een behoorlijke uitdaging zijn, meeste dealers zullen er alles aan doen om zo min mogelijk te betalen voor uw auto wat tot frustraties kan leiden tijdens het onderhandelen.

Onderhandeling met auto inkoop bedrijven overlaten aan professionele auto verkopers

Om te voorkomen dat de frustraties hoog oplopen tijdens het onderhandelen en om er zeker van te zijn om de hoogste prijs te krijgen kunt u het beste de auto verkoop overlaten aan een professional. Veel mensen doen het niet omdat ze bang zijn voor extra kosten, maar via de auto verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl is het helemaal kosteloos. U kunt zich in 3 eenvoudige stappen aanmelden op de site, eenmaal aangemeld gaan professionele, getrainde auto verkopers voor u aan de slag om het hoogste bod voor u te krijgen bij een erkende auto inkoper in de buurt. Mocht u akkoord gaan met het bod, dan krijgt u contant uitbetaald bij de sleuteloverdracht bij de dealer. Op deze manier bent u op korte termijn van uw sloopauto af, zonder er moeite voor te hoeven doen en ook nog eens helemaal gratis.

 

 

 

Comments are closed.