Afgelopen maand diverse mooie vloertegels aangelegd door Fravo Tegels

Vloertegels bieden ontzettend veel voordelen. Veel organisaties en particulieren kiezen er dan ook voor om deze te plaatsen. Tegenwoordig zijn ontelbaar veel stijlen beschikbaar waardoor de uniekheid gewaarborgd wordt. De laatste maanden heeft Fravo Tegels onder andere een nieuwe tegelvloer gelegd voor een slagerij en bij verschillende particulieren. De mogelijkheden zijn zeer divers blijkt ook uit de laatste opdrachten. De afnemers zijn stuk voor stuk tevreden en maken met veel plezier gebruik van hun nieuwe vloer.

Vloertegels kunnen diverse sferen uitstralen
Steeds meer woningen worden zo ingericht dat het huis een unieke uitstraling krijgt die past bij de smaak van de bewoner. Dit betekent dat er meer gevraagd wordt van een vloer in termen van uniekheid. Het is tegenwoordig zelfs mogelijk om stenen te plaatsen die een houtlook bieden. Deze bieden de voordelen van een tegelvloer met de specifieke uitstraling van hout. Vloertegels kunnen zowel binnen als buiten gelegd worden. Een moderne keuken met een grijze egale steen is een mogelijkheid maar ook de klassieke Toscaanse sfeer kan bijvoorbeeld in de badkamer worden gecreëerd. De afgelopen maanden is Fravo Tegels druk aan het werk geweest om een balkon te voorzien van een bijzondere en stevige tegelvloer.

Slagerij Dordrecht heeft een nieuwe tegelvloer
Aan de vloer wordt door een slager andere eisen gesteld dan aan een particuliere gebruiker. Naast de vloer egaal dient te zijn is het belangrijk dat deze goed schoon te maken is. Een belangrijk element dat niet over het hoofd gezien mag worden bij het leggen van vloertegels voor deze specifieke toepassing is dat deze naadloos dienen aan te sluiten. Bij particulieren kiest men ook wel voor tegels met een klein beetje ruimte om een bijzonder effect te creëren. Bij het gebruik in een slagerij kan dit niet omdat het niet geschikt is voor de doeleinden waarvoor de vloer gebruikt wordt.

Comments are closed.