Accessorize je outfit!

Fashionista’s willen altijd on trend blijven wat schoenen en kleding betreft. Maar wat nog wel eens wordt vergeten, is dat de outfit pas écht af is met de juiste accessoires. En daar heb je ook wisselende trends bij! Om te weten welke accessoires jij met de Dress For Less kortingscode koopt voor aankomend voorjaar, volgen hier een aantal trends.

Wat opvallend veel gezien werd op de catwalks van Milaan, Londen en New York is de zogenaamde statement riem. Dit zijn zeker geen kleine en dunne riemen, maar juist opvallende varianten die deel uitmaken van de outfit. Deze brede taillebanden zijn versierd met allerlei soorten materialen, zoals leer en hout. Maar er zitten ook veel glinsterende details op zoals studs, stenen en pailletten. Maak de riem gedeelte van de outfit!

Andere opvallende trends dit voorjaar zijn de eyecatching kettingen: grote en kleurrijke kettingen die meteen in het oog springen. Hoe groter hoe beter! Kies voor een neonkleurige ketting die bij je pastelkleurige outfit past, of juist andersom. Ook de oorbellen mogen groter dan groot dit jaar. Niks geen kleine oorknopjes, maar grote gouden ringen en zilveren hangers! Koop een setje van ketting en oorhangers, zo passen deze goed bij elkaar.

Wat niet vergeten mag worden, zijn de brillen. Er zijn genoeg mensen die slecht zicht hebben en een bril dragen. Maar een bril dragen kan best modieus zijn! Tijdens voorjaar 2013 zijn de monturen die net niet helemaal rond zijn, hip. Qua kleur kies je voor de felgekleurde monturen. Dit jaar wordt de outfit helemaal overtroffen door de felle kleurtjes van de accessoires! Probeer zelf items met elkaar te combineren totdat je de juiste mix van kleding, schoenen en accessoires hebt gevonden. Je loopt dan misschien wel in dezelfde kledingstukken als de rest van Nederland, maar dankzij de uiteenlopende accessoires maak je er toch je eigen ding van.

Comments are closed.