Webwinkels strijden om de titel ‘The Ultimate Webshop van 2013’

OSN-300x250_2Voor het derde achtereenvolgende jaar organiseert Ultimate Webshops de webwinkel-verkiezing ‘The Ultimate Webshop’. 24 webwinkels strijden om deze felbegeerde titel en bijbehorend prijzenpakket. Bezoekers van Ultimate Webshops kunnen de hele maand mei stemmen op hun favoriete webwinkel en maken daarbij kans op mooie prijzen. Op 1 juni wordt bekend gemaakt welke webwinkel de meeste stemmen heeft ontvangen en zich ‘The Ultimate Webshop van 2013’ mag noemen.

In februari en maart konden webwinkels zich aanmelden voor deelname aan deze jaarlijkse verkiezing. Uit alle aanmeldingen heeft Ultimate Webshops 24 webwinkels genomineerd. Zij zijn stuk voor stuk door Ultimate Webshops bezocht en beoordeeld op onder andere originaliteit, eigenheid en het assortiment. In april presenteren alle deelnemers zich middels een advertorial op de website.

Bezoekers stemmen op hun favoriete webwinkel
Gedurende de hele maand mei kunnen bezoekers van Ultimate Webshops stemmen op hun favoriete shop. Zij maken daarbij kans op een van de drie goed gevulde cadeaupakketten, welke door de deelnemende webwinkels zijn samengesteld. Op 1 juni maakt Ultimate Webshops de winnaar bekend. De webwinkel die de meeste bezoekers-stemmen heeft ontvangen mag zich een jaar lang ‘The Ultimate Webshop’ noemen en wint een uitgebreid promotiepakket op Ultimate Webshops, bestaande uit diverse advertenties op de website en in de nieuwsbrief.

Over Ultimate Webshops
In Nederland is het aanbod van webwinkels enorm en nog elke dag komen er nieuwe webshops bij. Hierdoor is het steeds lastiger om bij te houden waar je leuk online kunt shoppen. Sinds 2010 selecteert Ultimate Webshops, opgericht door Astrid van Kollenburg, de mooiste, unieke en meest bijzondere webwinkels. Op de website vind je interessante webwinkels, de laatste trends, vernieuwende producten en goede aanbiedingen. Je kunt Ultimate Webshops ook volgen op Facebook en Twitter en daarnaast is het mogelijk je te abonneren op de nieuwsbrief. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Voor webwinkeliers kan een vermelding op Ultimate Webshops interessant zijn. Als (beginnende) webwinkelier is het hard aanpoten om van een webwinkel een succes te maken en te houden. Ultimate Webshops zet webwinkels in de spotlights door middel van een mooie advertentie op de website en het genereren van veel publiciteit.

Comments are closed.