Waarom verkies je een e-sigaret boven een normale sigaret?

Tegenwoordig worden er steeds meer e-sigaretten verkocht. Vooral rokers maken massaal de overstap naar deze elektrische sigaret. Vaak stappen rokers over vanwege gezondheidsredenen. In de normale sigaret zit naast nicotine ook teer, en dit is een stof dat kankerverwekkend is. Reden genoeg om dan ook over te stappen.

Meer voordelen

Overstappen op de e-sigaret heeft meer voordelen dan alleen het binnen krijgen van ongezonde stoffen. Je blaast geen vieze rook meer uit en je kleren stinken niet meer naar sigarettenlucht, wat door je omgeving als prettig ervaren zal worden. Ook hoef je niet steeds meer frisse snoepjes te gebruiken om de vieze geur van je adem weg te krijgen. Daarnaast krijg je van een e-sigaret geen gele tanden, wat je wel oploopt bij de traditionele sigaret. Mocht je al gele tanden hebben, dan kun je ze eenvoudig bleken. Een ander voordeel is dat het definitief stoppen met roken een stuk makkelijker wordt, omdat je de nicotine continue kunt afbouwen.

Keuze gemaakt

Als je besloten hebt om over te stappen op de e-sigaret dan is het goed om van te voren diverse aanbieders met elkaar te vergelijken. Er zijn heel wat aanbieders op de markt, die allemaal verschillende tarieven hanteren. Zoek www.esigaretervaring.nl maar eens op, daar kun je informatie vinden over de verschillende kwalitatieve elektrische sigaretten.  Naast de aanbieders die op de site omschreven staan, zijn er nog meer aanbieders. Houdt er echter rekening mee dat  de aanbieders die niet vermeld worden,  onbetrouwbaar kunnen zijn. Let op: laat je niet misleiden.

Comments are closed.