Traplift

Wanneer een traplift gekocht moet worden zullen er ongetwijfeld een hoop vragen bij U naar boven komen.
In de onderstaande trapliften artikel staan antwoorden op veelgestelde vragen.
Technische traplift vragen

In mijn trap zit een bocht. Kan hier een traplift geplaatst worden?

Ja. Iedere trap is anders… trappen met bochten, steile trappen, brede trappen. Een traplift plaatsen is maatwerk en daarom is er voor iedere situatie
een passende oplossing mogelijk. Wanneer U een afspraak maakt met een traplift leverancier zullen
zij U uitgebreid kunnen informeren over de mogelijkheden.

De trap in mijn woning is vrij smal. Is er dan wel plaats voor een traplift?

De nieuwe traplift Diamant is voor de eerste keer geplaatst in België. Deze traplift biedt een uitkomst voor minder mobiele mensen die meer wegen dan 130 kilo. Deze lift kan tot 190 kilo aan en combineert een compact design met een extra ruime zetel die in hoogte kan worden aangepast. Ook tweedehands autotweedehands autotweedehands autotweedehands autotweedehands autotweedehands autode armleuningen en voetsteun kunnen worden aangepast.

Enkele veiligheideigenschappen zijn bijvoorbeeld het automatisch meedraaien van de stoel met als resultaat het veilig in- en uit- kunnen stappen, noodstop, een snelheidsbeperking en opstelling aan de binnenzijde van de trap, wat bij het traplopen er voor zorgt dat het brede gedeelte van de treden begaanbaar blijven. Omdat trapliften geluidsarm zijn, veroorzaken deze ook geen overlast bij uzelf of bij uw buren.

Mocht u tijdelijk een traplift nodig hebben, is het ook mogelijk om deze voor een periode te huren. De plaatsing in een openbaar trappenhuis behoort ook tot de mogelijkheden, echter is hier de toestemming van de brandweer voor nodig en van alle bewoners, aangezien deze ook gebruik maken van de trap.

Comments are closed.