Top artiesten boeken

Fantastische bands op één website

Er is een nieuwe bandboeking website onder de zon. Eentje die bands aanbiedt vanuit elke genre.
Akoestische bands, feestbands, jazz bands, rock band en zelfs straatmuzikanten.
Events2movE presenteert vol trots www.sounds2move.com

Evenementenbureau Events2movE heeft deze website opgezet vanuit hun eigen netwerk dat ze hebben opgebouwd in de afgelopen jaren. Met alle artiesten die op www.sounds2move.com worden aangeboden heeft Events2movE in het verleden minimaal één keer gewerkt. Dit kan zijn op bedrijfsfeesten, festivals of andere evenementen.
De Sounds2movE  artiesten zijn allen zeer enthousiaste professionals die muziek maken met veel passie en liefde. Events2movE gebruikt graag het woord professionals, niet omdat de artiesten met optreden hun geld verdienen maar om de mate van kwaliteit waarop ze muziek maken.
Sounds2movE heeft bands die net niet zijn doorgebroken en dus ook niet de belachelijke gages vragen maar wel een heerlijk optreden kunnen verzorgen.

Wat kunnen wij voor u doen?

Sounds2movE denkt graag mee met de klant over het juiste optreden tijdens uw evenement en kan hier goed over adviseren. Sounds2movE onderscheidt zich van andere artiestenbureaus, doordat wij werken met aanstormend talent die nog niet de hoofdprijs vragen voor een fantastisch optreden.
Daarnaast richt Sounds2movE zich met zijn artiesten ook op optredens in cafés, kroegen, festivals of andere openbare evenementen.

Meer weten: www.sounds2move.com of www.events2move.nl

Comments are closed.