Tips om je ex weer terug te krijgen

Wil je jouw ex vriend of vriendin weer terugwinnen? Dan is het zeer belangrijk dat je onderstaande tips eens rustig doorneemt.

Het is vooral belangrijk om rustig te blijven. Een tranendal zal je ook niet helpen: verdrietig zijn kan, en moet ook kunnen maar is natuurlijk niet de oplossing voor je problemen!

  1. Neem geen contact op met familie, kennissen of vrienden van je ex vriend of vriendin.  Als jullie veel van dezelfde vrienden hebben is het ook verstandig om er niet te veel over te praten. Vrienden zullen namelijk ook met je ex spreken!
  2. Doe alles even rustig aan. Het is belangrijk om geduld te hebben en zorg er voor dat je eerst even over het grootste verdriet heen bent. Tijd heelt alle wonden…
  3. Ruimte geven! Als je continu op elkaars lip zit dan zal je je alleen maar aan elkaar gaan irriteren. Ook social media helpt hier zeker niet bij!
  4. Nodig elkaar na een rust periode uit en bel elkaar een keertje, vraag hoe het met de ander gaat zonder al te veel te laten merken wat je ‘echt’’ wil: even peilen hoe het met de ander gaat!
  5. Houd je emoties in bedwang: als je depressief overkomt zal je ex jouw zeker niet terugwillen. Wie wil een relatie met een emotioneel wrak?
  6. Geef gemaakte fouten toe. Probeer te veranderen en zorg ervoor dat je de ander kunt imponeren met bewijzen met ‘hoe je dan wel bent veranderd’.
  7. Lachen is gezond! Wees vrolijk, ga leuke dingen doen met vrienden en je zult al snel merken dat je sterker in je schoenen gaat staan.
  8. Pak je leven weer op: stort je op je werk, ga leuke dingen doen met familie of vrienden die je al tijden niet heb gesproken en doe vooral dingen waar je in een relatie minder tijd voor hebt.
  9. Dof jezelf op, zorg dat je er leuk uitziet en ga niet bij de pakken neer zitten.
  10. Als je jezelf nog steeds afvraagt: Hoe krijg ik mijn ex terug? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen op de hoe krijg ik mijn ex terug website. Vol handige tips en informatie om je ex weer terug te winnen.

Je ex terugkrijgen is een lastig proces, waar je goed over moet nadenken en wat zeker niet zo is gebeurd. Maar met onze tips en tricks maak je zeker een goede kans.

Comments are closed.