Rent Buy and Book het nieuwe Glamping International concept

Glamping-InternationalGlamping een trend die steeds maar groter wordt. Dit constateerden wij een aantal jaren geleden toen wij de eerste stap deden in de Glamping wereld.

Ontwikkelden een boeking portal http://www.glampingeurope.com en verzamelden data. Het resultaat is een uniek concept waar uiteindelijk Glamping International mee gestart is.

Rent Buy en Book.

Een compleet concept met verschillende opties voor de recreatieve ondernemer. Voorbeelden hier- van zijn kopen en boeken of huren en boeken. Zij bieden Safari Lodge tenten in diverse uitvoeringen van basis tot en met uitvoeringen met sanitair.

De basis is een luxe tent met een goede prijs kwaliteit verhouding.

Wij denken mee.

De insteek is samenwerking  tussen de recreatieve onderneming en Glamping International waarbij zij zorgen voor de tent, inventaris, reclame tot en met gastheer/vrouw .

U koopt de tent,  zij regelen de boekingen en u wordt meteen lid van de Glamping International familie. Uiteindelijk is ons doel een eenduidige uitstraling te creëren. Branding van het merk Glamping International heeft als groot voordeel herkenbaarheid. Hierdoor kunnen marketing kosten omlaag gebracht worden en profiteert iedereen mee in dit voordeel.

Social solutions

Sociaal de klanten binden door onze glamping app waarbij onze gezamenlijke gasten op een makkelijke manier kunnen communiceren naar bijvoorbeeld de gastheer of vrouw.  Hoe laat zij aankomen of als zij hulp nodig hebben. Maar ook onderling kunnen gasten met elkaar contact hebben en hun belevenissen uitwisselen.

Eigen beheer en productie

Doordat zij alles in eigen beheer hebben en productie doen kunnen ze de investering voor de recreatieve ondernemer laag houden.

Uitbreiding boekingsportal

Inmiddels is de organisatie van glampingeurope.com uitgebreid en zijn zij in staat zowel online als telefonisch boekingen te genereren via Nederland en Duitsland. Regelmatig kwam de vraag naar een groter bereik naar consumenten en uitbreiding van boekings periode. Na onderzoek  kwamen zij er snel achter dat de vakantie periodes in bijvoorbeeld Duitsland anders lopen dan Nederland. Door Duitsland en Nederland te combineren creëer je een groter bereik en dus meer mogelijkheden. Daarom nu ook een afdeling voor de Duitse markt.

Verhuur

Glamping International start ook verhuur. Vanaf 2014 bieden zij 40 luxe tenten met sanitair aan op 7 campings in Europa.

Lees meer op www.glampinginternational.com

Comments are closed.