Op zoek naar een planeconoom

Bent u op zoek naar een planeconoom? Dan bent u bij De Brug Taxaties aan het juiste adres. De Brug Taxaties is uw gecertificeerde en professionele specialist op drie terreinen. Taxaties, grondzaken en planeconomie zijn de drie terreinen. Zij zijn snel en praktisch inzetbaar voor bedrijven, maar ook voor de overheid.

Een planeconoom

Een planeconoom houdt zich bezig met het berekenen van de grondwaarde van ruimtelijke plannen. Zo kan hij voor u de financieel-economische kant van diverse ruimtelijke plannen berekenen, denk aan een bestemmingsplan. Ook kan hij voor u het grondbeleid voeren. Door de grondwaarde van het uitgevoerde plan te vergelijken met de huidige waarde van de grond, kan worden berekend of de investeringen voor het plan rendabel zijn.

Het bedrijf

De Brug Taxaties is een ervaren bedrijf. De veelzijdigheid, ervaring en pragmatisme maken dat zij de taal spreken en de belangen kennen van twee kanten aan de tafel. Zij zorgen voor een praktische en oplossingsgerichte instelling voor alle betrokken partijen. Bent u benieuwd naar De Brug Taxaties? Ga dan naar de site voor meer informatie. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op of laat uw gegevens achter en zij bellen u zo snel mogelijk terug. De Brug Taxaties staat voor u kaar.

Comments are closed.