Muurschildering van Rik

Op zoek naar een unieke schildering in uw kamer? Dan bent u bij Rik muurschilderingen aan het juiste adres. De werkwijze die Rik toepast is door het eerst met potlood op de muur te tekenen. Die lijnen vormen de basis om de achtergrond op te schilderen. Daarna wordt er steeds verder naar voren gewerkt. Rik schildert met acrylverf wat als voordelen heeft dat het snel droogt en reukloos is waardoor je ‘s avonds op dezelfde kamer weer kunt slapen. Voor grote gedetailleerde projecten word een projector gebruikt, om uw tijd te besparen. En wanneer de muur droog is, wordt de schildering afgenomen met een vochtige doek en is het klaar!

Muurschildering laten maken

Rik van Rik Muurschilderingen schildert het unieke plaatje voor op uw muur. Bij Rik kunt u voor alle schilderingen terecht. Rik heeft ook een divers aantal panelen op voorraad, deze exemplaren kunnen met korting worden gekocht. Hij gebruikt deze panelen voor beurzen. Voor muurschilderingen kunt u kiezen uit muurtekst, panelen, kinderkamers en een overig categorie.

Wilt u graag informatie over een muurschildering van Rik? Of heeft u ergens anders nog vragen over? U kunt altijd terecht op de website. Ook kunt u telefonisch-of mailcontact op nemen met een van onze medewerkers.

Comments are closed.