Mooie manchetknopen voor uw overhemd kopen – kan dat betaalbaar?

Een manchetknoop is een mooie losse knoop die gebruikt wordt bij mannen overhemden dat aan de mouw (manchet) geen vaste knoop heeft maar slechts knoopsgaten. De manchetknoop bestaat in vele varianten. De meest exclusieve (en klassieke) varianten zijn van edelmetaal, met op de knoop een eenvoudig streepje of iets dergelijks. Je kunt manchetknopen tegenwoordig prima online kopen.

Een unieke en stijlvolle manchetknoop

Een manchetknoop bestaat uit: de knoop zelf met vaak een dwars staafje in het midden, een tweede staafje heeft dan een scharnier waardoor de manchetknoop goed op zijn plaats blijft zitten. De laatste jaren worden manchetknopen in allerlei kleuren en maten ontworpen. Leuk is bijvoorbeeld de manchetknoop met het oude kwartje, dubbeltje of de stuiver. Deze manchetknopen hebben zelfs een artikel gehad in het Financieel Dagblad.

Waarom een manchetknoop voor uw overhemd?

Een prettige manchetknoop heb je zo aangetrokken en kan heerlijk voelen. Maar waarom een manchetknoop? Een manchetknoop geeft over het algemeen aan dat een individu moeite heeft gedaan om zijn kostbare kleding van een mooie accessoire te voorzien.

Daarnaast kan een manchetknoop bijvoorbeeld ook dienen om een bepaalde ‘aanhang’ van een club, famile of groepering aan te merken, Het is een feit dat succesvolle zakenmannen gemiddeld vaker manchetknopen dragen dan anderen. De vraag die rijst is dan: welke van die twee kwam eerst.

Manchetknoop online kopen?

Tegenwoordig zijn er allerlei mooie manchetknopen online te vinden. Kies vooral voor een simpel ontwerp dat lekker snel kan worden aangetrokken. Belangrijk is toch wel om een ontwerp te kiezen dat jij, de drager vooral mooi vindt.

Manchetknopen online kopen

Manchetknopen online kopen

Comments are closed.