Hoogwaardige dakopbouw

De crisis zorgt voor malaise in de bouwsector, zo ook onder dakkapel specialisten, maar toch neemt het aantal dakkapel specialisten toe. Het is relatief eenvoudig om dakkapellen te gaan plaatsen, want de overheid stelt geen voorwaarden waaraan een dakkapel specialist zou moeten voldoen. Het gevolg is veel louche bedrijven die doorgaans mindere kwaliteit leveren. Wil je als consument een betrouwbare dakkapel specialist, ga dan op zoek naar een iets ouder bedrijf, zoals BM Daktechniek of Klaassen Dakkapellen, beiden leveren zij traditionele dakkapellen, ook wel een dakopbouw genoemd.

Waarom een dakopbouw?

Een dakopbouw is een bouwwerk dat ter plaatse op het dak wordt opgebouwd, dit hoeft niet altijd een dakkapel te zijn. Zo verstaan gemeenten onder een dakopbouw een verlegde nokdakkapel of nokverhoging. Je zou kunnen zeggen dat een dakopbouw de tegenhanger is van een prefab dakkapel, hetzij een dakkapel die wordt geprefabriceerd en met een kraan op het dak wordt geplaatst. Fysiek is het verschil tussen een dakopbouw en prefab dakkapel niet zichtbaar, alleen is de constructie anders, een dakopbouw sluit natuurlijker aan op de bestaande dakconstructie.

Goedkoop en 1 dag geplaatst

Tevens zijn de kosten van een dakopbouw lager dan van een prefab dakkapel, gemiddeld genomen is een dakopbouw of traditionele dakkapel 10% goedkoper dan een prefab dakkapel. Hiervoor is een eenvoudige verklaring, namelijk de kraankosten die extra moeten worden gemaakt bij het plaatsen van een prefab dakkapel. Veel consumenten kiezen voor een prefab dakkapel, want deze wordt binnen 1 dag geplaatst. Toch kan dan ook worden gekozen voor een dakopbouw, aangezien deze ook binnen 1 dag wordt geplaatst. Tenslotte kan de dakkapel specialist je niet in de kou laten zitten.

Wil je een dakopbouw laten plaatsen, ga dan direct naar www.bm-dakkapel.nl of vergelijk eerst offertes via www.dakkapel-prijzen-vergelijken.nl.

Comments are closed.