Geen fouten meer bij kilometers registreren

Heeft u een bedrijf met bedrijfswagens of werknemers met een auto van de zaak? Dan bent u vast bekend met discussies over de registratie van kilometers. We kunnen er dan ook direct vanuit gaan dat u niet blij bent met deze discussies. Stap daarom over naar een manier van kilometers registreren waarbij de werknemers niet meer per ongeluk of opzettelijk fouten kunnen maken bij deze registratie. Het gaat helemaal automatisch met de systemen van TraQz.

De systemen van TraQz

TraQz is een bedrijf wat verschillen voertuigvolgsystemen en ritregistratiesystemen heeft ontwikkeld. Deze systemen kunnen in auto’s geplaatst worden waardoor voertuigen op de voet gevolgd kunnen worden en waardoor het registreren van de routes helemaal automatisch worden gedaan. Met een interval van 30 seconden kunt u precies zien waar het voertuig zich bevindt. De registratie betekent dat er opgeslagen is waar de auto is geweest, hoe laat de auto is hier was en hoe snel de auto heeft gereden. Zo zijn fouten niet meer mogelijk en scheelt het een hele hoop geld en tijd om dit handmatig bij te houden.

Meer weten?

Wilt u meer weten over welke systemen TraQz aanbiedt? Ga dan direct naar de website om alles te lezen over deze systemen. U kunt via de website een vrijblijvende offerte aanvragen of contact opnemen met TraQz voor vragen of opmerkingen.

 

Comments are closed.