Conversie specialist vaker ingeschakeld om met optimalisatie klantenaantal en omzet te laten stijgen

Een conversie specialist wordt vaker ingeschakeld door bedrijven, zowel MKB als multinationals. Door middel van conversie optimalisatie worden extra klanten aangetrokken en stijgt de omzet. Het blijkt de moeite waard om een conversie specialist te betrekken bij de bedrijfsvoering om extra conversies voor een website te behalen. Een conversie specialist wordt vaak ingeschakeld omdat conversie optimalisatie geen eenmalige taak is. Het is namelijk een continue proces. Dit betekent dat de specialist telkens weer bezig is met optimalisatie. Een toename in conversies kan namelijk ook incidenteel zijn.

Genereren bezoekers en conversie: meer klanten

Door meer bezoekers naar een website te genereren en een hogere conversie te realiseren, kunnen bedrijven meer klanten krijgen. Een conversie specialist maakt vaak gebruik van A/B testen. Er zijn meerdere testen, maar dit is de meest gebruikte en geeft een realistisch beeld. Het stelt de conversie specialist in staat om een website te optimaliseren naar aanleiding van de resultaten uit deze test.

Aanpassingen

Naar aanleiding van de testen die zijn uitgevoerd door een conversie specialist zullen websites zodanig worden aangepast, dat ze hogere bezoekersaantallen generen. Bedrijven zien steeds vaker hun heil in het inschakelen van een conversie specialist voor conversie optimalisatie of een specialist voor zoekmachine positionering en profiteren van meer klanten.

Comments are closed.