Ecologisch adviesbureau

Ben jij op zoek naar een ecologisch adviesbureau? Dan ben je bij Bureau Viridis aan het juiste adres! Bureau Viridis is een ecologisch adviesbureau die landelijk actief is en onafhankelijk werkt en adviseert. Onafhankelijk wilt zeggen dat het bureau een onafhankelijk ecologisch advies- en onderzoeksbureau is voor iedereen die hulp nodig heeft bij het ontdekken van natuur en landschap. Bureau Viridis werkt enorm flexibel is creatief in haar werk en werkt en adviseert zeer doelbewust. Bureau Viridis is daarom de ideale partner wanneer het gaat om onderzoeken die te maken hebben met de wereld van ecologie. 

Een quickscan

Een quickscan van Bureau Viridis bestaat uit een bronnenonderzoek naar het voorkomen van beschermde soorten op en rond de locatie die jij vooraf aangeeft. Zij zullen gaan kijken naar al het leven dat bij dit gebied aanwezig is. Bureau Viridis maakt vervolgens van alle gevonden informatie een rapportage in ‘lekentaal’ die je vervolgens kunt inlezen. Op deze manier krijg jij altijd een duidelijk beeld van al het leven rondom de desbetreffende locatie.

Wil ook jij gebruik maken van de ecologische kennis van Bureau Viridis? Surf dan snel naar de website van de specialist! Op de website kun jij alle contactgegevens vinden om snel en gemakkelijk contact te kunnen opnemen. 

Comments are closed.