De liquid facelift

Iedereen heeft weleens van het fenomeen botox gehoord. Het wordt steeds vaker gebruikt en waar het vroeger nog weleens al raar werd gezien, is het nu bijna de normaalste zaak van de wereld. Niet zo gek, want het is erg makkelijk en vrij betaalbaar. Met een paar botox injecties worden de spieren als het ware verlamd en zie je er daardoor gelijk een stuk jonger uit. Nadeel is wel dat de behandeling moet worden herhaald, want botox is geen blijvende oplossing.

Een ander soort behandeling die eenzelfde effect geeft is de liquid facelift. De liquid facelift zorgt ervoor dat je er in je geheel jonger uit gaat zien. Het enige grote verschil met de normale facelift is dat je hiervoor niet onder het mes hoeft. Hierdoor is voor veel mensen een grens weggenomen. Een operatie is nog steeds iets wat niet graag gedaan wordt. Het vergt veel van patiënt en arts. Maar bij een liquid facelift is dat dus niet nodig. Veel mensen zijn erg positief over deze relatief nieuwe manier van rimpels behandelen.

Bij een liquid facelift behandeling worden rimpels minder zichtbaar en wordt er volume gegeven aan je gezicht. Dit gebeurt door middel van zogeheten injectable fillers. De jeugd zal weer terugkeren in je gezicht met alle positieve veranderingen van dien. Rimpels verwijderen zonder operatie, dat wil iedereen toch wel? Enige nadeel ten opzichte van de normale facelift is dat de resultaten tijdelijk zijn. Op een gegeven moment moet de behandeling herhaald worden. Na de ingreep zal je er zeker 1 tot 2 jaar plezier van hebben. Dit hangt wel af van de kwaliteit van de fillers en de behandelend arts. Daarom is het ook aan te raden om altijd voor kwaliteit te gaan en niet als eerste naar de prijs te kijken. Het is wel je gezicht, daar mag je best wat meer voor betalen!

Comments are closed.